Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Audit energetic pentru cladiri
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Auditul energetic al cladirilor existente reprezinta activitatea de identificare a solutiilor tehnice de modernizare (reabilitare) energetica a anvelopei cladirii si instalatiilor aferente în vederea satisfacerii exigentelor de performanta necesare si eliberarea unui certificat energetic.

Auditul energetic presupune analizarea unei constructii din punct de vedere tehnic si economic si presupune propunerea unor solutii tehnico-financiare in vederea imbunatatirii performantei energetice al cladirii.

Scopul auditului energetic este de a oferi masuri de imbunatatire a performantei energetice si se finalizeaza cu eliberarea unei certificat energetic in faza analizata. Acest certificat energetic pune in evidenta deficientele energetice al imobilului.

Auditor energetic (consultant energetic) este persoana fizica sau firma (birou de consultanta energetica) autorizata de catre o comisie de atestare a specialistilor in domeniu numita de MDRT, pentru efectuarea expertizelor energetice pentru cladiri si pentru elaborarea certificatului energetic.

In urma expertizei energetice, consultantul energetic va intocmi un Raport de Expertiza Energetica a cladirii care va contine principalele caracteristici tehnice si energetice ale cladirii expertizate, precum si toate datele referitoare la modul de determinare a consumului total anual de caldura pentru incalzire si apa calda de consum estimate pentru cladirea expertizata. Lucrarile se efectueaza pe baza de contract de servicii incheiat intre solicitantul certificatului energetic (beneficiar) si consultantul energetic.
Din Gura in Gura